Gästbok

Vi blir väldigt glada för en hälsning här. Lena och Minna

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Daniel Gustafsson, den 13. feb, 2018
Hej.

Ser att många är intresserade så jag vet att jag kanske skriver i sista stund men jag är också intresserad att skaffa mig en hane av rasen Bichon Havanais.

Hade dock gärna pratat innan så kontakta mig gärna så kan jag ge er mitt telefonnummer.
E-post:
Skrivet av Maria Tefera Lundblad , den 11. feb, 2018
Hej! Jag, min man och våra 3 pojkar vill jätte gärna ha en liten Bichon havanais hane nu till vår/sommar. Vi har pratat om detta i ca 2 år och nu känner vi att det är dags. Vi har kommit fram till att denna ras passar oss väldigt bra.

Mvh Maria med familj
E-post:
Skrivet av Fredrika Toyler, den 7. feb, 2018
Hej!
Jag och min sambo har under en lång period velat skaffa oss en Bichon Havanais som vi kan ta med på alla våra äventyr. Vi skulle gärna berätta mer om oss via mail.

Hoppas vi hör ifrån er.
Vänligaste hälsningar,
Axel och FredrikaE-post:
Skrivet av Camilla Lindén, den 5. feb, 2018
Hej!
Vi har planer på att utöka vår familj med en valp till våren. Vi har nu bestämt oss för att skaffa en Havanais Bichon. Vi såg på er fina hemsida att ni väntar valpar i februari. Nu undrar vi hur vi skall gå till väga om vi vill köpa en hund från er kennel?

Med vänlig hälsning

Camilla och Magnus
E-post:
Skrivet av Margita och Thomas Arvidsson, den 3. feb, 2018
Hej
Vi är intresserade av att köpa en valp. Hör gärna av er på mailadressen så berättar vi vilka vi är.
E-post:
Skrivet av Marie Vikehult, den 16. jan, 2018
Hej!

Mailadressen fungerade inte så jag skickar här istället.

Vi är en familj på fyra, pappa Johan, mamma Marie och våra två barn Samuel 13 år och Linnéa 12 år. Vi har länge funderat på att utöka vår familj med en hund. Vi har tittat runt lite på olika raser och kommit fram till att vi vill ha en Bichon Havanais Nu har vi bestämt oss för att köpa en hund sen vår/tidig sommar. Vi undrar nu om ni har några planer för valpar då?

Hoppas höra från er!

Med vänlig hälsning

Johan och Marie
E-post:
Skrivet av Minna Karlsson, den 6. jan, 2018
Hej! Jag och maken har under flera års tid talat om att skaffa oss en hund. Men då vi båda tjänstgjorde heltid ansåg vi att det var lämpligt. Nu när jag är pensionär vill jag gärna ha en bichon valp, helst en ljus tik. Vi bor i Stockholm och vistas mycket i Flen där vi har ett stort hus. Är era kommande valpar tingade? Jag är väldigt tacksam för besked om vad som gäller vid köp av valp hos er. Med vänlig hälsning Minna
E-post:
Skrivet av Annika Hallgren, den 12. aug, 2017
Hej! Vi är en familj som har tagit beslut på att skaffa en Bichon Havanais tik till våren /sommar 2018!! Hur fungerar det på er kennel? Vore glad och tacksam för lite info via mail!!! Med vänlig hälsning,
Annika Hallgren
E-post:
Skrivet av Gisela Stille, den 9. aug, 2017
Hej! Vi är en familj i Malmö som skulle vilja ha en Bichon Havanaise! Finns det några planer på fler valpar?
Mvh
Gisela
E-post:
Skrivet av Elisabet Hjärpe, den 24. jul, 2017
Är tiken tingad? Med hälsningar från familjen Hjärpe
E-post:
Skrivet av Janne o Gitte Glendell, den 27. jun, 2017
Hej! Vi är nyblivna pensionärer och bor i en villa utanför Helsingborg. Nyligen i år gick vår hund Cotte bort, en stor saknad efter 15 underbara år. Vi skulle gärna vilja fylla denna tomhet med en ny hund ( valp )
M.V.H.
E-post:
Skrivet av Lisbeth Helmersson o Rolf Stigård, den 26. jun, 2017
Bästa Minna, vi talades vid tidigare idag angående vår önskan att utöka familjen med en bichon havanais. Vi är Lisbeth o Rolf och är i 70 års åldern. Bor i Helsingborg i villa med närhet till härliga promenader i Pålsjö skog. Vi har båda haft hund tidigare.En hane
E-post:
Skrivet av Kerstin Andersson, den 26. jun, 2017
Tack för trevligt samtal med Lena häromdagen ang. köp av valp.
Jag vill berätta lite om mig själv. Jag är i 70-års åldern jag och min man har haft hundar i nästan 50 år alla inköpta som valpar .Nu är det så trist att min man dog i december 2016 och min hund i maj månad. Jag tycker är väldig svårt att vara utan hund så jag vill väldigt gärna skaffa en ny och då har jag fått många tips om just er kennel och denna ras som bl.a. vår veterinär som skött hundarna dels har den ena är havanais bichon. De tycker att det låter som en bra ras för mig. Jag bor i lägenhet i Malmö men har en kolonistuga där jag vistas hela sommaren och lite till. Vill väldigt gärna ha en hane eftersom vi bara har haft hanar under åren.
Hoppas på tur hos er.

Tack på förhand

Kerstin Andersson
Löänngatan 36 A
214 49 Malmö
Tfn 040-96 72 33
Har försök att maila till Lena som jag hade ett mkt trevligt samtal med häromdagen men mailet gick inte fram.
Försöker igan.
E-post:
Skrivet av Elisabet Hjärpe, den 25. jun, 2017
Hej! Vi är en familj med två vuxna barn och tre hundar. Vår 12 åriga bichonhavanaistik fick cancerbesked i november och har trots detta levt ett bra hundliv. Vi önskar att få kontakta er om en ny liten bichonvalp blir aktuell för oss. Vi har en bichonhavanaistik som snart är nio år och en goldenretrivertik som är 15 månader gammal. När valparna kommer önskar vi att få följa dem på er hemsida! Vi bor i Helsingborg och på Bjärehalvön.
E-post:
Skrivet av Tomas, den 30. mar, 2017
Hej,
Vi planerar att skaffa en Bichon Havanais och skulle därför vilja komma i kontakt med er.

Mvh

Tomas & Gunilla
E-post: